Contact


Wouters Klimaat Service is een klein bedrijf waardoor het niet mogelijk is 24 uur per dag voor u klaar te staan. Wij zijn echter wel 7 dagen per week bereikbaar en staan voor u klaar als u een storing of geen verwarming heeft.

Onze ervaring is echter dat als het onderhoud jaarlijks wordt uitgevoerd, het risico op storingen zeer klein is! Wij zijn Wij verwachten en streven er dan ook naar dat u ons, buiten het jaarlijks onderhoud om, niet nodig zal hebben!

Wij zijn InstallQ erkend installateur waardoor u er van verzekerd bent dat we over de juiste kennis en kunde beschikken om uw CV-installatie goed maar bovenal veilig te onderhouden. Daarnaast conformeren wij ons aan de wettelijke en fabrieksvoorschriften bij het uitvoeren van onderhoud en overige werkzaamheden aan uw verwarmingsinstallatie. Om deze erkenning te krijgen maar nog belangrijker te behouden voert de InstallQ steekproeven uit om de kwaliteit van onze werkzaamheden te controleren.

Heeft u last van een CV storing en/of geen warm water klachten?

Indien u problemen heeft met uw CV-ketel, deze in storing staat of heeft u geen warm water en komt u er niet uit om deze storing / klacht op te lossen? Wij staan graag voor u klaar!

Nog geen klant?
Wegens grote drukte nemen wij geen nieuwe klanten aan, mocht u een storing hebben en nog geen onderhoudsabonnement bij ons hebben, kunnen wij u in dit geval niet verder helpen.

Storingen die op maandag tot vrijdag voor 14:00 uur gemeld worden zullen de dezelfde dag worden opgepakt. In de avond, tijdens weekenden en feestdagen zullen we storingen met een spoedeisend karakter binnen 24 uur oppakken.

Contact Informatie:

Adresgegevens:

Dulleweg 4E
1721 CT BROEK OP LANDEDIJK
Email: info@woutersks.nl

Kantoortijden:
Maandag—vrijdag: 8:00–17:00 uur

Bereikbaarheid Storingsdienst:

Maandag— Vrijdag: tot 20:00 uur
Zaterdag & Zondag: 10:00–15:00 uur